Кликнете еднаш за да ја видите саканата слика поголема.
Со десен клик на големата слика добивате можност да ја отпечатите (Print Picture) и да му овозможите на Вашето дете да ужива запознавајќи ја Библијата преку боење.

 

Боенка „СОЗДАВАЊЕТО“


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  

 

  
Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков