100ден.
(+поштарина)
 
Основни вистини на Светото писмо

“Основни вистини на Светото писмо” е книга произлезена од перото на еминентниот теолог и професор по црковна историја, Мирко Голубиќ, плоден адвентистички писател, кој зад себе остави многубројни високо ценети и вредни теолошки дела кои со уживање ги читаат илјадници читатели здобивајќи се со важни изворни библиски сознанија за патот по кој треба да одат за да стигнат и да го пречекорат прагот на Божјето царство и да влезат во вечен живот.

Во оваа своја книга на 170 страници авторот на мошне лесен и едноставен начин ни нуди систематско проучување на основните вистини на Светото писмо, тематски, низ 32 теми, комплетно ја обработува суштината на целокупната библиска наука, Библијата, велиме, на начин разбирлив и прифатлив за секого.

  

 

ПОРАЧКА
Ги порачувам книгите:

со вкупна цена од

+ поштарина
која ќе ја платам при приемот на книгите


име и презиме:

улица и број:

место:

телефон:

е-mail:


  
Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков