Events Title 2

This is just a sample text in our database!!!
Ste-mar is an independent, non-governmental organization established by the local staff in of Institute for Sustainable Communities (ISC) in Macedonia in September 2003!

Ste-mar is an independent, non-governmental organization established by the local staff in of Institute for Sustainable Communities (ISC) in Macedonia in September 2003.<<  <  1  2  3 


 
ПОМОГНИ НА БЛИЖНИТЕ!

Бидете спонзор на проектите на
АДРА - Македонија
и помогнете на луѓето околу Вас, на нашите сограѓани кои се во неволја!
 
повеќе

 

Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков