Списанието „Адвентистички поглед“ излегува периодично. Овде имате можност да преземете некој од минатите броеви во pdf формат или да го нарачате списанието во печатен облик.

 

 

Порачка
Наскоро

Нарачајте го списанието да пристига на Вашата домашна адреса
 
 


 
Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков