Една од основните цели на овој сајт е да ви го приближи животот, верувањата и активностите на вашите сограѓани христијаните адвентисти. Се надеваме дека со содржините објавени во него донекаде го постигнавме тоа.

Но, со цел за подобрување на севкупниот квалитет, извонреден придонес ќе ни дадат вашите видувања. Затоа, Ве повикуваме да ни пишувате: за вашите мислења и сугестии за постојните, но и предлози и идеи за нови содржини кои би го збогатиле нашиот сајт.


Ваше мислење или препорака:
Име и презиме:
Ваш e-mail за контакт:

 

 

Што Ви се допадна најмногу?
ВО СВЕТОТ
Кои се адвентистите
Нашето име
Нашето лого
Историјат
Статистички податоци
ADRA
Линкови
   
ВО МАКЕДОНИЈА
Месни цркви
Минати проекти
Животот низ слики
Како станав Адвентист
   
ВЕРУВАЊА
   
ЛИТЕРАТУРА
Книжарница
Библиска поука
"Адвентистички поглед"
   
ЗДРАВ ЖИВОТ
Библијата и здравјето
Почетоци
Здравствена реформа
Здравствени принципи
   
ДЕТСКО КАТЧЕ
Активности
Фото галерија
Боенки
   
Најчести прашања
   
   


 
Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков