Events Title 10

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.Events Title 9

Ste-mar is an independent, non-governmental organization established by the local staff in of Institute for Sustainable Communities (ISC) in Macedonia in September 2003!

Ste-mar is an independent, non-governmental organization established by the local staff in of Institute for Sustainable Communities (ISC) in Macedonia in September 2003.Events Title 8

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.Events Title 7

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.Events Title 6

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.Events Title 5

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.Events Title 4

This is some news. If you like to read more click on the link bellow.<<  1  2  3  >>


 
ПОМОГНИ НА БЛИЖНИТЕ!

Бидете спонзор на проектите на
АДРА - Македонија
и помогнете на луѓето околу Вас, на нашите сограѓани кои се во неволја!
 
повеќе

 

Адвентистите во Светот Адвентистите во Македонија Верувања Литература Здрав живот Детско катче Најчести прашања Контакти
Почетна страна | Врати се на почетокот од оваа страна | Препорачај ја странава на пријател

Дизајн на сајтот и подготовка на дел од текстовите: Лазар Томовски. Веб дизајн и веб програмирање: Тони Матев
Лектура и подготовка на дел од текстовите: Никола Тасевски. Коректура: Драган Лазески.
Соработка: Михајло Гурев, Никола Христовски. Одговара: Томе Трајков